Кожени картодържатели с RFID защита

Кожени картодържатели с RFID защита 3
Кожени картодържатели с RFID защита - от COLDFIRE

Кожени картодържатели с RFID защита – какво е това

Всяка съвременна карта за разплащане съдържа в себе си RFID – изключително тънък чип, който работи с радиочестотни сигнали и благодарение на който е възможно да платите, само като сложите картата пред скенера, без да имате допълнителната защита от въвеждането на ПИН код или друга идентификация. Проблемът е, че чипът може да направи плащане, дори ако държите картите си в картхолдъри. Крадците знаят това и го използват, за да правят незабележими кражби на многолюдни обществени места, например в претъпкани магазини, влакове, автобуси. Те просто доближават портфейла ви със своя скенер, излъчват към картата радиочестотни вълни и теглят пари, без изобщо да разберете за това. Могат също така да извлекат данни за банковите ви сметки, както и друга чувствителна лична информация от картите, с които разполагате. Именно това е причината на пазара да се появят кожени картодържатели с RFID защита. Тези кожени картодържатели с RFID защита са създадени така, че да блокират радиочестотните вълни и по този начин да ви предпазват от кражби. Във всички кожени картодържатели с RFID защита има тънък слой фолио, което блокира радиовълните. Фолиото превръща всички кожени картодържатели с RFID защита в клетки на Фарадей, по които радиочестотните вълни се плъзгат и не могат да навлязат във вътрешността им. Обикновено кожени картодържатели с RFID защита могат да ви предпазят от честоти с диапазон от 125 kHz LF до 13,56 MHz HF, което е напълно достатъчно за вашата сигурност.

Защо да носите кожени картодържатели с RFID защита

Разбира се, не всяка карта може да бъде сканирана и ограбена, но определено има риск от подобна неприятност. Ето защо да носите кожени картодържатели с RFID защита означава да се грижите добре за финансите и личните си данни. Използването на кожени картодържатели с RFID защита ви позволява да се пазите от недоброжелатели и да сте спокойни за парите и данните си.

По какво се различават кожени картодържатели с RFID защита от обикновените картхолдъри

Кожени картодържатели с RFID защита 4
Кожени картодържатели с RFID защита - Вижте още!

Каква е съществената разлика между кожени картодържатели с RFID защита и обикновени картхолдъри вече обяснихме. Но на пръв поглед не можете да различите дали виждате кожени картодържатели с RFID защита или без нея. Филмът, разположен в кожени картодържатели с RFID защита, е изключително тънък и е вграден по невидим начин в тези прекрасни аксесоари. В същото време моделите кожени картодържатели с RFID защита са също толкова елегантни, здрави и функционални, колкото обикновените. Всички кожени картодържатели с RFID защита носят мекотата и топлината на естествената кожа, удобството да съхраняват картите ви на едно място, както и изискания стил, който харесвате. Освен това моделите кожени картодържатели с RFID защита са също толкова здрави, колкото всички кожени аксесоари, и можете спокойно да ги носите навсякъде със себе си години наред.

Има ли нужда от специални грижи за кожени картодържатели с RFID защита

За да поддържате своите кожени картодържатели с RFID защита в добро състояние, не е нужно да правите повече, отколкото за всеки друг кожен аксесоар. Достатъчно е да ги почиствате с подходящи препарати и влажни кърпи, да ги държите далече от източници на топлина и пряка слънчева светлина, а веднъж или два пъти годишно да овлажнявате кожата със специален балсам. Избягвайте да препълвате картхолдърите – веднъж разтегната, кожата не може да върне предишното си състояние и това ще развали визията на вашите красиви кожени картодържатели с RFID защита.

Кожени картодържатели с RFID защита – джобове

Най-компактните кожени картодържатели с RFID защита са плоски и представляват малък кожен джоб, в който можете да пъхнете различен брой карти. Понякога има слотове само от едната страна, а понякога – и от двете страни на тези кожени картодържатели с RFID защита. Слотовете могат да бъдат хоризонтални или вертикални и е въпрос на лично удобство какъв тип кожени картодържатели с RFID защита ще изберете от тази гледна точка. Освен това, тези кожени картодържатели с RFID защита могат да имат и добавени щипки за банкноти и/или джобове за монети, за да носите в тях и парите си в брой. Такива кожени картодържатели с RFID защита са изключително лесни за пренасяне в чанта и остават почти невидими в джоба ви.

Кожени картодържатели с RFID защита с прегъване

Можете да откриете и кожени картодържатели с RFID защита с прегъване – те приличат на сгъваеми калъфи и дават възможност картите ви да останат незабележимо скрити във вътрешността. Макар да са малко по-обемни, тези кожени картодържатели с RFID защита могат да поберат повече карти, като все пак остават удобни за носене в джоба на ризата, сакото или панталона. Някои модели сгъваеми кожени картодържатели с RFID защита са изключително тънки, което ги прави още по-дискретни.

Кожени картодържатели с RFID защита с цип

Кожени картодържатели с RFID защита 5
Кожени картодържатели с RFID защита - COLDFIRE

Други кожени картодържатели с RFID защита могат да приличат на малки портфейли, които се закопчават с цип. Обикновено слотовете на тези кожени картодържатели с RFID защита са от външната им страна и в тях можете да държите доста добър брой карти. Във вътрешността на този тип кожени картодържатели с RFID защита, която се закопчава с ципа, е мястото за банкноти и монети.

Кожени картодържатели с RFID защита в портфейли

Можете да намерите кожени картодържатели с RFID защита и в някои дамски или мъжки портфейли. Обикновено това е защитено отделение вътре в портфейла, специално предназначено за важните ви карти.

Кожени картодържатели с RFID защита COLDFIRE

Високо качество, елегантна визия, перфектен дизайн, здравина и функционалност – така можем да изброим качествата на моделите кожени картодържатели с RFID защита, които предлагаме в COLDFIRE. Те ще ви осигурят онзи изискан стил, на който държите, без значение дали ще изберете класическо черно или свежо розово. Това са кожени картодържатели с RFID защита, които ще използвате с удоволствие години наред и които ще гарантират перфектната защита за картите ви, от която имате нужда.

Картодържатели  1
Картодържатели - Разгледайте при нас!