Кожени калъфи

Кожени калъфи 1
Кожени калъфи - Вижте повече!

 

Кожени калъфи за лични документи – за минималисти

Всички кожени калъфи за лични документи са подходящи за пренасяне на лична карта, шофьорска книжка, талон, идентификационни карти и други важни лични документи. Моделите кожени калъфи за лични документи обикновено са по-компактни от кожените портфейли, което позволява да ги пренасяте много по-лесно и незабележимо. Ако обичате да носите със себе си само най-важното и нямате нужда от място за бележки, снимки, визитки и други дреболии, то вместо портфейл за вас ще е по-удобно да носите кожени калъфи за лични документи. Компактните кожени калъфи за лични документи ще влизат по-лесно и ще стоят по-незабележимо в джоба на сакото, ризата, панталона или чантата. И могат да ви предизвикат винаги да подбирате кои вещи са наистина важни и трябва да ги носите и кои са излишни.

Кожени калъфи за лични документи и за паспорт – за пътуване

Ако пътувате често, добре е да имате кожени калъфи за лични документи. Те ще ви помогнат да знаете винаги къде се намират всички нужни документи за пътуването ви. И все пак е добре да знаете, че всички кожени калъфи за лични документи са предназначени за карти, но не всички са подходящи за паспорт за пътуване. Самият той е с по-големи размери, така че ако търсите калъф и за паспорта си, ще трябва да потърсите по-големи кожени калъфи за лични документи. Можете да намерите и още по-големи кожени калъфи за лични документи, които стават не само за паспорти, а и за билети, за да ви гарантират още по-голямо удобство при пътуване. Когато имате кожени калъфи за лични документи и за паспорт, вероятността да изгубите някой документ е минимална. Всички те ще стоят на едно сигурно място и е достатъчно само да сложите своите кожени калъфи за лични документи и за паспорт в личния си багаж, за да сте спокойни и за картите, и за паспорта си – те винаги ще бъдат с вас и няма да имате проблеми при нито една проверка. Нещо повече, в кожени калъфи за лични документи и за паспорт често има място и за пари в брой, което е допълнително удобство за вас. Когато имате кожени калъфи за лични документи и за паспорт, погрижете се да придобиете навика да прибирате извадените документи веднага на мястото им и така ще сте спокойни за картите и за паспорта си, които винаги ще бъдат подръка, в калъфа ви. Препоръчваме да носите своите кожени калъфи за лични документи и за паспорт винаги в ръчния си багаж. Така ще намалите до минимум рисковете от кражби, които могат да превърнат пътуването ви в истински кошмар. За още по-голяма сигурност се предлагат и кожени калъфи за лични документи и за паспорт с RFID защита. Такива кожени калъфи за лични документи и за лични карти ще предотвратят незабележимите кражби на пари от кредитните ви карти и на лични данни, когато сте на оживени места като летища, гари, автогари, магазини, пазари, натоварени улици.

Кожени калъфи за лични документи и за паспорт – за стил

Кожени калъфи 3
Кожени калъфи - от COLDFIRE

Разбира се, на пазара се предлагат не само кожени калъфи за лични документи и за паспорт – те могат да бъдат изработени от различни материали. Но като специалисти по кожа, можем да твърдим, че нито един подобен аксесоар не може да излъчва толкова стил, колкото кожени калъфи за лични документи и за паспорт. Кожата е символ на успеха и лукса от векове и причината е преди всичко в красивия ѝ вид. Всички кожени калъфи за лични документи и за паспорти имат изящна визия, независимо от дизайна. Кожата обикновено има приятна лъскавина, а сама по себе си е мека и топла, което създава изключителен комфорт при носене на кожени калъфи за лични документи и за паспорти. Освен това, дизайнерите на COLDFIRE винаги се грижат за безупречния дизайн, който е не само функционален, но и впечатляващо стилен. Така вашето пътуване ще се превърне в още по-приятно преживяване.

Кожени калъфи за лични документи и за паспорт – за издръжливост

Кожата е материал, който устоява на интензивна употреба. Вашите кожени калъфи за лични документи и за паспорти ще бъдат устойчиви на скъсване, разтягане и протриване и ще ви гарантират удобство години наред. Моделите кожени калъфи за лични документи и за паспорти имат и добра устойчивост на мокрене и влага и ако не ги потопите директно във вода, могат да осигурят прилична защита за паспорта и за картите ви, в случай че разлеете нещо върху тях или ви навали малко дъжд например. Нещо повече, вашите кожени калъфи за лични документи и за паспорти не само ще продължат да изглеждат добре при всяко ваше пътуване години наред, а и ще стават още по-красиви заради страхотната патина, която кожата придобива с времето.

Видове кожени калъфи за лични документи и за паспорти

Кожени калъфи 4
Кожени калъфи - Разгледайте при нас!

Моделите кожени калъфи за лични документи могат да бъдат наистина разнообразни. Някои кожени калъфи за лични документи просто се прегъват на две или на три, като разполагат със слотове за карти на няколко места по повърхността си. Други се затварят удобно с ципове, което осигурява по-добра защита от изгубване за документите, картите и за паспорта ви. Такива по-често са кожени калъфи за лични документи и за паспорти, предназначени за пътуване. Но, разбира се, има и по-компактни модели кожени калъфи за лични документи, предназначени за ежедневна употреба. В кожени калъфи за лични документи може да има допълнителни кожени вложки с прозрачно лице за картите, които са важни за вас и които трябва да вадите често, но искате да защитите по някакъв начин. Някои модели кожени калъфи за лични документи разполагат с отделение с прозрачно лице, за да можете да показвате документа си, без да се налага да го вадите.

Кожени калъфи за лични документи и за паспорт COLDFIRE

В COLDFIRE ще откриете кожени калъфи за лични документи и за паспорти, изработени от висококачествена естествена кожа и страхотен дизайн, на които можете да се наслаждавате години наред.

Калъфи за карти и документи  1
Калъфи за карти и документи - Разгледайте при нас!