Кожени аксесоари

Кожени аксесоари 1
Кожени аксесоари - Вижте повече!

Кожени аксесоари според вида на кожата

Различните кожени аксесоари могат да се изработват от различни видове кожа. Най-често използвана е лицевата кожа, от която се създават кожени аксесоари с гладка и мека повърхност и приятен естествен блясък. Те са подходящи както за много официални, така и за съвсем ежедневни тоалети. Още повече блясък може да получите с лачена кожа. Но ако не си падате по лъскавината, можете да изберете кожени аксесоари от пълнозърнеста кожа, която е с много лека обработка и има натурална визия, разкриваща естествените несъвършенства на кожата. Такива кожени аксесоари са подходящи за по-небрежен стайлинг.

Защо да носите кожени аксесоари

Една от основните причини да се търсят кожени аксесоари от естествена кожа е високото им качество. Качествените кожени аксесоари могат да се използват дълго и безпроблемно, тъй като кожата е устойчива на износване и разкъсване, както и на навлажняване. Освен това, всички кожени аксесоари от естествена кожа лесно запазват първоначалната си форма. А що се отнася до вида им, с годините естествената кожа започва да изглежда дори по-добре. Не на последно място, да носите кожени аксесоари от естествена кожа е вечен белег на добър стил. Те добавят допълнителна нотка на изтънченост и елегантност. В същото време са толкова универсални, че могат да се носят при всякакъв повод, без значение дали е официален или ежедневен. Да си купите кожени аксесоари от качествена естествена кожа на пръв поглед може да ви се стори скъпо начинание, но всъщност това е прекрасна дългосрочна инвестиция, която с времето ще се изплати. Качествените кожени аксесоари не само ще използвате години наред, но и през цялото време ще се възползвате от внушението за стил и класа, което носят със себе си, както и от страхотната им функционалност, удобство и приятно усещане при допир.

Кожени аксесоари – колани

Кожени аксесоари 3
Кожени аксесоари - от COLDFIRE

Коланите са кожени аксесоари, които трябва да присъстват във всеки дамски или мъжки гардероб. Освен че ще помогнат да закрепите стабилно панталона или полата си, те ще добавят към тоалета персоналния ви стил и безупречна класа. Добавянето на подходящ колан означава да добавите също така още текстура и цвят към визията си, както и да изваете линиите на силуета си. Тези кожени аксесоари могат да бъдат изключително разнообразни – мъжки или дамски, широки или тесни, класически или екстравагантни, в различни цветове. Затова е лесно да намерите колан, който да пасне и на вкуса, и на облеклото ви, и да бъде добавен с удоволствие към колекцията си кожени аксесоари. За да изберете подходящ колан, съчетайте го с останалите кожени аксесоари в тоалета си – обувките, портфейла, часовника. Ако изберете сходен цвят и текстура, ще получите приятна хармония. Но можете да използвате колана като ярък акцент в облеклото си, който да привлича окото и да променя усещането за вида ви.

Кожени аксесоари – чанти

Чантите са сред любимите дамски кожени аксесоари и има защо – те дават възможност да носите със себе си всички вещи, необходими за дългия ви ден или вечер навън. Освен това, когато паснат добре на тоалета, тези кожени аксесоари могат изцяло да променят стайлинга, да го направят по-небрежен или официален. Чантите като кожени аксесоари са и израз на вкуса на дамата, която ги носи, и разкриват нейната идентичност. Но чантите трябва да бъдат и функционални, и удобни, а кожата ги прави именно такива. Тези кожени аксесоари позволяват да носите всичко необходимо със себе си, като в същото време са здрави и издръжливи. С времето изглеждат все по-добре, така че лесно се превръщат в любими кожени аксесоари за години напред.

Кожени аксесоари – портфейли

Няма никакъв спор: най-добрите мъжки и дамски портфейли са именно кожените. Тези кожени аксесоари издържат изпитанието на времето, ежедневното отваряне и затваряне, носенето и триенето в чантите и джобовете. Освен това, като кожени аксесоари, портфейлите от естествена кожа никога не са излизали и няма да излязат от мода, тъй като са изключително стилни и впечатляващи. Те са меки и топли, приятни на допир, с красива визия. Не на последно място, функционалността на тези кожени аксесоари е незаменимо удобство за всеки пол и възраст.

Кожени аксесоари – картодържатели

Кожени аксесоари 4
Кожени аксесоари - Разгледайте при нас!

Картодържателите могат малко да приличат на портфейлите дотолкова, доколкото служат за съхраняване и пренасяне на карти, а понякога и на пари. Но тези кожени аксесоари са по-компактни и лесни за носене – те няма да издуват неприятно джобовете и ще заемат съвсем малко място в чантата. В същото време държат на едно място най-ценните ви вещи, каквито са личните документи, кредитните и дебитни карти, абонаментните карти. В същото време те са на защитено място, заради здравината на кожата и нейната доста добра устойчивост на намокряне. Тъй като не се носят открито, когато избирате такива кожени аксесоари, можете да си позволите да бъдете изключително смели. Можете да имате калъфи за карти в ярки цветове, с екстравагантни дизайни и впечатляващи елементи. Те ще бъдат тайната наслада за сетивата ви, която ще носите в джоба или чантата и няма да се налага да сменяте, за да пасне на стила ви на обличане в дадения момент.

Кожени аксесоари от COLDFIRE

В COLDFIRE внимателно подбираме моделите кожени аксесоари, които ви предлагаме. Те са изработени от качествена естествена кожа, имат майсторски дизайн и перфектна изработка. Всички кожени аксесоари тук са едновременно функционални, здрави и елегантни, за да можете да ги носите навсякъде с удоволствие и без притеснения.

Кожени аксесоари  1
Кожени аксесоари - Разгледайте при нас!