Калъф за карти

 Калъф за карти 1
Калъф за карти - Вижте повече!

Кожен калъф за карти – този страхотен аксесоар е едновременно удобна и практична вещ и заявка за безупречен стил. С красив и качествен калъф за карти не само ще имате удобно и компактно място за най-важните си лични вещи, но и ще внушавате респект и ще показвате класа. В COLDFIRE ще намерите изключително елегантни и добре изработени модели калъф за карти от естествена кожа, които можете да носите всеки ден и навсякъде. Ето някои неща, които е хубаво да знаете:

Какво е калъф за карти

Коженият калъф за карти прилича малко на портфейл, но е предназначен предимно за съхранение, защита и пренасяне на всякакъв вид карти – дебитни, кредитни, лични, карти за абонаменти и отстъпки и др. Обикновено съдържа множество прорези, в които да пъхате картите, но понякога в калъф за карти може да има вградена щипка за банкноти, която добавя още повече удобства. В най-сложните модели можете да намерите и затварящи се отделения за монети. И все пак един калъф за карти не е портфейл – той е много по-компактен, а всички детайли в него са специално предназначени за карти и пари.

Тънък калъф за карти

Една от най-важните характеристики на добрия калъф за карти е неговата дебелина. Този аксесоар е предназначен да осигурява компактен начин да носите със себе си ценните и важни в ежедневието вещи, така че тънкият калъф за карти често се предпочита от потребителите. Той ви позволява да държите на едно място всичко необходимо, като в същото време можете лесно да го пъхнете в джоба или в чантата си, без да заема излишно много място.

 Калъф за карти 2
Калъф за карти - Свържете се с нас!

Калъф за карти с много отделения

Когато купувате калъф за карти, помислете колко отделения за картите ви трябват. Вариантите са наистина много и разнообразни, така че лесно ще откриете подходящ за вас калъф за карти, без значение дали носите със себе си 2 или 10 карти. Ако държите на компактността, за предпочитане е да изберете калъф за карти с прорези, а не със самостоятелни отделения – той ще бъде доста по-тънък и невидим под дрехите. От друга страна, един калъф за карти със самостоятелни джобчета вероятно ще позволи да носите повече карти наведнъж.

Кожен калъф за карти

Коженият калъф за карти може да изглежда по много различни начини – от семпъл „джоб“ с няколко прореза, от който можете на мига да измъкнете или поставите картата си, до подобен на портфейл сгънат картодържател с капак или цип за затваряне за по-голяма сигурност, който обикновено побира повече карти. Но всеки калъф за карти от естествена кожа се отличава преди всичко със своето изключително стилно излъчване, перфектния баланс между мекота за удобство и твърдост за защита, както и изключителната си издръжливост. Такъв калъф за карти можете да използвате години наред, да го носите в джобове или чанти, като с времето той няма да се износва, а дори ще придобива приятна на вид патина. Коженият калъф за карти може да бъде изработен от различни видове естествена кожа – от здравия и достъпен телешки бокс до луксозни кожи от алигатор, змия, кенгуру и др. Видът на кожата ще определи не само цената му, но и характеристиките му. При всяко положение един калъф за карти от естествена кожа ще бъде удобен и здрав, за да го използвате дълго. В същото време ще пасва лесно на всякакъв стил облекло, което го прави още по-добър и практичен.

 Калъф за карти 3
Калъф за карти - от COLDFIRE

Мъжки калъф за карти

Мъжкият калъф за карти обикновено има по-груби черти и детайли. Това не пречи някои модели да притежават изискани линии и ненатрапчиви елементи, разкриващи перфектен стил. Най-често ще намирате универсални черни или класически кафяви модели, но производителите предлагат и екстравагантни видове калъф за карти в смели цветове и с впечатляващи детайли.

Дамски калъф за карти

Дамският калъф за карти може да е доста по-нежен на вид. Той може да е в много цветове и стилове, за да има по нещо за всеки вкус и стайлинг. Дамският калъф за карти обикновено е по-тънък, за да може лесно да се носи дори в клъч или друга малка чанта не само в ежедневието, но и при специални поводи.

Калъф за карти с щипка за банкноти

Този вид калъф за карти ще ви помогне да носите всичко най-необходимо извън дома ви, без да издувате джобовете си или да носите допълнителна чанта. И картите, и банкнотите в него са лесно достъпни, тъй като рядко има закопчаване. От друга страна, видимостта на банкнотите и картите може да не ви допадне. Тогава помислете за калъф за карти с щипка за банкноти и закопчаване. Разбира се, можете да проявите въображение и просто да носите банкнотите си в някое от отделенията за карти – това може би не е най-удобния за използване вариант, но все пак е възможност да носите със себе си и пари в брой.

 Калъф за карти 4
Калъф за карти - Разгледайте при нас!

Калъф за карти с отделение за монети

Един калъф за карти може да има и затварящо се отделение за монети. Често ще ви прилича на тънък портфейл, който се затваря с цял цип. Във вътрешността или по повърхността му са разположени отделенията за картите, а в него представлява естествен, защитен джоб за пари. Отделението за монетите може да е изнесено на някоя от външните страни на съответния калъф за карти и да се закопчава с елегантно копче или удобен цип, за да им пречи да изпадат от джобовете ви. Такъв калъф за карти ще е малко по-обемен от изчистения модел, в който не можете да носите пари в брой, но все пак ще бъде по-компактен от портфейл.

Калъф за карти с джоб

Трети модели калъф за карти се състоят от две части – подвижен картодържател, най-често с тънки, прозрачни отделения, който се пъха в специален калъф като в джоб. Това е оригинален калъф за карти, който много дами и господа смятат за по-удобен и стилен.

Калъф за карти от COLDFIRE

Всички модели калъф за карти в COLDFIRE са изработени от висококачествена естествена кожа и доказани марки. Разнообразието от стилове, цветове, форми и функции ще ви помогне да изберете най-добрия калъф за карти за вашия стил, ежедневие или специален повод. Това са модели, които ще използвате дълго и с удоволствие, и които ще разкрият вашият стил и ще се съчетаят перфектно с останалите аксесоари към тоалета ви.