Дамски портфейли естествена кожа

Дамски портфейли естествена кожа 5
Дамски портфейли естествена кожа - COLDFIRE

Най-популярните дамски портфейли естествена кожа

Има много различни дамски портфейли естествена кожа – не само според дизайна, но и според материалите, от които са изработени. Най-често за дамски портфейли се използва телешка кожа, която е много здрава, запазва задълго формата, цвета и състоянието си. Освен това, телешката кожа е приятна на допир, гладка и мека, което прави тези дамски портфейли естествена кожа комфортни за използване. И не на последно място, цената на този тип кожа е много добра и прави страхотните дамски портфейли много достъпни. Можете също така да намерите дамски портфейли естествена кожа от агнешка, свинска или говежда кожа, които имат малко по-различни характеристики, но са все така приятни за носене и с високо качество.

Дамски портфейли естествена кожа от гладка кожа

Естествената кожа може да се обработва по различни начини, което дава възможност да се създаде огромно разнообразие от дамски портфейли естествена кожа с различна текстура, цвят, блясък. Най-често се използва т. нар. лицева телешка или говежда кожа. Лесно ще я познаете, тъй като е най-разпространена сред видовете моделите портфейли естествена кожа – тя е гладка и има приятен естествен блясък, а при докосване е мека, топла и приятна. Този тип кожа се обработва така, че да получи висока устойчивост на влага. Такива дамски портфейли естествена кожа се почистват много лесно и можете да ги използвате дълги години, без да увредите красивия им външен вид.

Дамски портфейли естествена кожа от шагренирана кожа

Ако гладкостта не ви допада и харесвате по-изразени текстури, потърсете дамски портфейли от шагренирана кожа. Тя има по-зърнеста структура и леките неравности по повърхността ѝ придават напълно неповторима визия. Непринуденият вид на този тип дамски портфейли естествена кожа ти правят подходящи за по-небрежен стайлинг, но въпреки това можете лесно да ги комбинирате и с по-стилна визия.

Дамски портфейли естествена кожа от велур

Ако искате да вдигнете още малко нивото на оригиналност, изберете дамски портфейли от велур. Велурът е агнешка или свинска кожа, но този път обърната с лицето навътре. При тези дамски портфейли естествена кожа е обработена вътрешната страна на кожата, като е внимателно престъргана, за да стане пухкава и да има леки власинки. Това прави моделите по-меки на допир, но също така им придава по-непринудена и топла визия.

Дамски портфейли естествена кожа 2
Дамски портфейли естествена кожа - Поръчайте!

Дамски портфейли естествена кожа от напа

Напа е една от най-висококачествените видове кожи, от които се изработват дамски портфейли естествена кожа. Тя е много мека, приятно зърнеста и изключително здрава. Има естествен блясък и елегантен вид, на които ще се радвате дълго време. От нея често се изработват луксозни дамски портмонета от естествена кожа. И все пак на пазара можете да намерите и луксозни дамски портмонета от естествена кожа от много по-рядко срещани кожи.

Луксозни дамски портмонета от естествена кожа

Ако искате да притежавате истински луксозни дамски портмонета от естествена кожа, потърсете по-екзотични кожи. Те са ценни преди всичко заради красивата си текстура и специалните характеристики, които правят моделите луксозни дамски портмонета от естествена кожа наистина уникални и ценни. Най-скъпите луксозни дамски портмонета от естествена кожа обикновено са от кожа от алигатор или крокодил. Едрите шарки по тези луксозни дамски портмонета от естествена кожа са впечатляващи, но и абсолютно неповторими. Луксозни дамски портмонета от естествена кожа се изработват и от змийска кожа, което има доста по-дискретна елегантност. Все пак змийската кожа е доста тънка, така че обикновено се монтира върху телешка кожа, за да се получат здрави луксозни дамски портмонета от естествена кожа. Сред най-скъпите материали за луксозни дамски портмонета от естествена кожа се нарежда и щраусовата кожа. Тя има наистина уникална визия с по-тъмни подутини, които правят тези луксозни дамски портмонета от естествена кожа впечатляващи и оригинални. Имайте предвид, че текстурите на скъпите кожи могат да се имитират и върху по-евтини кожи. така че ако търсите луксозни дамски портмонета от естествена кожа на по-достъпни цени, можете да намерите и такъв вариант.

Видове дамски портфейли естествена кожа

Дамски портфейли естествена кожа 3
Дамски портфейли естествена кожа - от COLDFIRE

Дамски портфейли се предлагат не само от различни кожи, с различни дизайни и цветове, но и с различна големина и разпределение на джобовете и отделенията. Това позволява да се получи огромно разнообразие от функционалности, за да можете да изберете най-удобните дамски портфейли естествена кожа за себе си. Моделите дамски портфейли естествена кожа с двойно прегъване приличат донякъде на мъжките – те се сгъват на два слоя и стават компактни и лесни за носене. В същото време те могат да имат достатъчно отделения за карти и банкноти, скрити джобове и монетници, за да ви позволят пълно удобство при ползване. Подобни са и моделите дамски портфейли естествена кожа с двойно сгъване, които обаче се прегъват на три пласта. Те обикновено осигуряват повече ширина, но са по-тънки от двойните. Някои модели дамски портфейли с тройно сгъване не са чак толкова компактни, колкото мъжките, понеже се сгъват по дължина, а не по ширина. Те осигуряват още повече място за нужните ви вещи и пари. Видовете дамски портфейли естествена кожа тип „континентал“ не се прегъват. Те са толкова големи, че с лекота побират изпънати банкноти. Обикновено имат цип, който обикаля по трите страни, което осигурява удобство при отваряне и затваряне. Тези дамски портфейли естествена кожа могат да имат множество допълнителни джобове, включително от външната страна, за още по-голямо удобство. Можете да намерите и дамски портфейли естествена кожа, предназначени единствено за съхранение на лични или кредитни карти, както и съвсем малки модели само за банкноти и монети.

Дамски портфейли естествена кожа в COLDFIRE

Всички дамски портфейли естествена кожа и луксозни дамски портмонета от естествена кожа в каталога на COLDFIRE са с високо качество, дело на популярни и доказани брандове. Цените им ще ви допаднат и ще ви позволят да довършите стайлинга си с елегантност и вкус. При поръчка получавате безплатна доставка, както и право на връщане в 30-дневен срок.

Дамски портфейли естествена кожа  1
Дамски портфейли естествена кожа - Разгледайте при нас!