Вашата количка

Затвори

В момента количката ви е празна.

Влизане

Затвори

Правила за извършване на доставка

ДОСТАВКА

Стандартните условия за доставка са валидни, ако не са упоменати други специални условия в методите на доставка при финализирането на поръчката.

​Доставката на всички продукти, поръчани през coldfire.bg се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ

Всички посочени по-долу срокове са ориентировъчни и не са гарантирани. Възможно са забавяния, породени от текущ график на куриерските компании.

По време на финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност за изобор на няколко варианта за доставка на поръчаните от Вас продукти:

 Доставка до точен адрес или офис на СПИДИ

* обработката на поръчката и доставката се извършват в рамките на до 2-3 работни дни от получаването на Вашата поръчка - до точен адрес или до офис на СПИДИ. За някои малки населени места е възможен по-дълъг срок на доставка, в зависимост от текущия график на куриерска фирма СПИДИ.

Доставката при поръчка на продукти и услуги над 89 лева е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

При поръчка на продукти и услуги до 89 лева:

  • цена за доставка до Офис на СПИДИ е 4.99 лв.
  • Цена за доставка до точен адрес е 7.50 лв.

* Получаване на поръчка от производствената база на Ивентис ЕООД (безплатно)

За всички клиенти, имащи възможността да посетят нашата производствена база, ние предлагаме и опцията да получите своята поръчка директно при нас - напълно безплатно и без никакви такси за доставка. За да получите своята поръчка тя трябва да бъде предварително заявена. Получаването на поръчка от нашата производствена база се извършва след предварително потвърждение от служител на Ивентис ЕООД. Получаването на поръчката се извършва на нашия производствен и административен адрес - гр. Пловдив, ул. Димитър Талев 75А